fredag 11. januar 2013

Fy skamme seg.Fy skamme skinn og bein og forbannet være dere, Verdens Gang, ukulturreproduserende apehjerner, for at dere lager en spørreundersøkelse hvor dere spør norske menn om de syns norske småbarnsmødre trener for lite, og på den måten gir inntrykk av at dette er noe norske menn i det hele tatt er berettiget til å ha en mening om.

Forbannet være alle som deltok i spørreundersøkelsen, ikke bare de som svarte ja, men alle de som ikke hadde skamvett til å svare at ”det har ikke jeg noen som helst rett til å mene noe om”.

Forbannet være alle kvinnfolk også, som vurderer å trene mer når de leser ting som dette.

Forbannet være alle som later som denne debatten handler om helse og velvære, og ikke om utseende. Hvorfor er det ingen som tenker på om norske småbarnsfedre trener for lite?

Forbannet være alle som stiller opp nakne, enten de er tynne eller tjukke, for å vise at de er stolte av seg sjøl og glade i kroppen sin. Foreslår at alle venter til etter at Kåre Willoch har gjort det samme før de gjør det igjen. Før det gjør dere alt bare verre.

Alle sammen inn i skammekroken. NÅ. (Og husk å skamme dere av riktig grunn.)(Greit. Jeg kan bli med, da.)


6 kommentarer:

 1. Jeg foreslår at vi bruker tida i skammekroken til å trene og stille opp nakne for hverandre

  SvarSlett
 2. Jeg kan skamme meg for deg også, så slipper du. Da kan du bruke tiden din på å trene og være naken. To fluer i en smekk. Forresten, nå må du også skamme deg, fordi jeg nevnte smekk og fluer og nakenhet samtidig. Nei og nei, hvordan skal dette gå!

  SvarSlett
 3. så bra (og morsåmt, holdt på å tisse på meg av latter her) skrevet!

  SvarSlett
 4. Finnes det overhodet spørreundersøkelser som ikke burde hatt flere "vet ikke"-svar? Jo mindre folk skjønner, jo mer skråsikre blir de. Gjelder også forskere og andre eksperter.

  SvarSlett
 5. Kan vi ikke bare si "alle burde trene mer" og la være å gjøre det? Så er vi ferdig med saken.

  SvarSlett
 6. Og nå diskuterer vi om det er traumatiserende med fellesdusj.....

  SvarSlett