fredag 17. desember 2010

Stiftelsesdokumennt for "Jentejengen Koz å Klemz"

”Jentejengen Koz og Klemz” skal være en organisasjon for oss jenter som skal jobbe for å vise att vi er kulere og smartere enn dem mannfolka og att vi er selstendige damer med masse hummør. Virkemiddlene vi skal bruke er internett og mest e-post. Vi vil også bruke virkemiddlet ”humor” mye, for å vise at mannfolka er dumme......... Viss noen kan ”Power Point” er det kjempe bra!
Et eksemmpel på hva vi kann gjøre er å sende ut meil til alle på lista våres, med for eks morsomme bilder og en morsomm vits ;0) Lyd er også bra, for eks lyd med noen som ler kjempe høyt.
”Kjernegruppen” er damer i 50-åra (men det er fortsatt ungt og fresk, eller hva, jenter? ;0)))) Men alle freske damer med meiladdresse kan jo være med, da. Vigitg at alle sender ut til alle på lista si. Fredager er for eks en bra dag og sende ut på, får da kan man si ”god helg” å sånt til alle venninene sine samtidig.......

Her er eks på en kjempe bra en. Husk og sende videre til alle på lista, da!
Ha en super dag, damer :0))))):


Noe å tenke på......

Kona var lei av å bli forstyrret av familien hele tiden, så hun tok båten, seilte langt ut på sjøen, kastet anker og satte seg til å lese boken ferdig, mens hun nøt freden der ute.

Etter en stund kom en båt fra Fiskeoppsynet opp på siden av hennes båt. ”God dag frue ”, sa betjenten, ”hva gjør de helt her ute?”
”Jeg leser en bok” svarte hun (hvilket bør være innlysende selv for en idiot, tenkte hun). ”De befinner Dem i et område hvor det er forbudt å fiske” påpekte betjenten. ”Ja, men jeg fisker ikke, jeg leser”, svarte hun igjen. ”Ja men de har utstyr til å fiske om bord, og jeg vet jo ikke om de bare går i gang med å fiske, så snart jeg vender ryggen til. Derfor må jeg be dem om å følge med meg til land, for jeg blir nødt til å utstede en advarsel og tilhørende bot”.
”Hvis de gjør det, så blir jeg nødt til å anklage dem for voldtekt”, sa kvinnen. ”Voldtekt”, ropte han. ”Jeg har ikke engang rørt ved dem!”Riktig”, svarte kvinnen, ”men de har jo utstyret til det og jeg vet jo ikke om de begynner med det så snart jeg vender ryggen til…”.

Betjenten tygde litt på dette og sa:”Farvel frue, og ha en god dag”, og seilte av sted.

Historiens moral:
Forstyrr aldri en kvinne når hun leser en bok, hun kan nemlig tenke samtidig

1 kommentar:

 1. Den australske generalen Peter Cosgrove ble intervjuet av ABC om et opplegg der unge speidere fikk besøke militærleiren hans.

  FEMALE INTERVIEWER:
  So, General Cosgrove, what things are you going to teach these young boys when they visit your base?

  GENERAL COSGROVE:
  We're going to teach them climbing, canoeing, archery and shooting.

  FEMALE INTERVIEWER:
  Shooting! That's a bit irresponsible, isn't it?

  GENERAL COSGROVE:
  I don't see why, they'll be properly supervised on the rifle range.

  FEMALE INTERVIEWER:
  Don't you admit that this is a terribly dangerous activity to be teaching children?

  GENERAL COSGROVE:
  I don't see how. We will be teaching them proper rifle discipline before they even touch a firearm.

  FEMALE INTERVIEWER:
  But you're equipping them to become violent killers.

  GENERAL COSGROVE:
  Well, Ma'am, you're equipped to be a prostitute, but you're not one, are you?

  SvarSlett