torsdag 12. mai 2011

Hardly Hadeland Hillbilly Eye Candy

Jeg bor midt i skogen. Det gjør at jeg tar meg visse friheter. For eksempel i går da jeg skulle høytrykksspyle verandaen, valgte jeg arbeidsantrekket t-skjorte, truse og gummistøvler. Det var praktisk, både fordi det var varmt og fordi en eventuell bukse ville blitt klissvåt i løpet av få minutter. Nok forsvar av mitt estetisk uheldige klesvalg. I dag fikk jeg dette brevet i posten, og jeg klarer ikke la være å tenke at det har en sammenheng (siden jeg ikke så ofte får denne typen brev):"Duærch digg æss"?

Hmmmm....

Alternativ 1: Jeg har en forferdelig spydig nabo.

Alternativ 2: Jeg har en nabo med en særdeles merkelig fetisj. For jeg kan love dere at jeg ikke er spesielt digg i truse og gummistøvler.

Betyr dette at jeg må begynne å modifisere adferden min utendørs?

5 kommentarer:

 1. Hva betyr "Duærch digg æss"? Er det Hadeland-slang?

  SvarSlett
 2. Bildebevis, or it did not happen. :D

  SvarSlett
 3. Av en eller annen grunn glemte å rigge til en fotosession i forbindelse med verandavaskingen i år. Det er mulig jeg kan kontakte USA og få tak i et satellittfoto, siden jeg regner med at jeg overvåkes nøye (jeg er jo sosialist og alt mulig).
  Du som lurte på hva det som står i brevet betyr (kommentaren din forsvant da blogger var nede): Jeg har tolket det til å skulle være "Du er så digg, altså". Dette er ikke en slang spesiell for Hadeland såvidt meg bekjent.

  SvarSlett
 4. Virker som at noen har drukket seg til mot.

  SvarSlett
 5. Jeg vil også ha sånne brev!

  SvarSlett