tirsdag 31. mai 2011

Støttegruppe for tekstuelt misbrukte

Noen mennesker INSISTERER (!!!!!) på å bruke….…skikkelig masse kursiv og fet og forskjellige fonter og størrelser og STORE bokstaver og måke på med tilsynelatende tilfeldige ”gåseøyne” og utropstegn og prikk prikk PRIKK når de skriver!!!!!!!!!!! Antagelig for de de mener at det er utrykksfullt og får fram….. POENGET deres ”bedre”????????!!!!

Det som imidlertid skjer, er at hjernen min holder på å EKSPLODERE!!!! når jeg leser det, fordi jeg prøver å legge trykk på HVERT ORD som er uthevet, og jeg tenker fortvilet: Hvorfor ”overdramatiserer” du ALT???!!!! OG HVORFOR SKRIKER DU TIL MEG!?!!!!????


Fordi dette blir et stadig STØRRE problem i dagens samfunn, har jeg sett meg nødt til å lage en ”støttegruppe” for oss som føler oss tekstuelt misbrukt. HVIS dere syns det er….litt…. DÅRLIG gjort av meg å skrive på denne ”måten” til dere, og dermed utsette dere for den lidelsen jeg selv klager over…………kan dere ”trøste” dere med at jeg selv sitter her med hjernemasse rennende ut av NESA i denne stund!!!!!!!!!!!!Post this on FACEBOOK to help raise awareness!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 kommentarer:

 1. Amen!


  !!!!!!!!
  !!!
  !!
  !
  ......
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 2. Å nei! Bloggen min har _totalt_ inflasjon av smilys, utropstegn og det meste annet du skriver om. Du har vært på bloggen min, og nå skriver du innlegg om det!!! :) Jeg elsker det du skriver, du hater det jeg skriver. Jaja. Sånn ER det bare. Hihi! :)

  SvarSlett
 3. Hehe, nei, det er nok ikke bloggen din som er inspirasjonskilden her. Den ser ganske uskyldig ut. Joda, du er raus med smiley'ene, men det går fint an å lese det du skriver uten å knekke ansiktet. Jeg hater det ikke i det hele tatt, faktisk :)

  SvarSlett