fredag 9. mars 2012

Istedenfor narkotika


En av livets aller største utfordringer, er å innse at man ikke trenger så mange fine skrivebøker med pent papir. Og sticky-notes. Og små bokser av papp. Jeg pleier å bruke følgende metode: Plukke opp det som er uimotståelig pent, gå rundt med det i hånda en stund, og så legge det tilbake når de mest intense følelsene har lagt seg. Det fungerer noen ganger. Andre ganger bare vet jeg at jeg ikke kommer til å bli lykkelig med mindre jeg kjøper det. Torsdag var en sånn dag. Legg merke til den ubrukelige, oransje boksen i til venstre. Jeg ELSKER den. Jeg skal bruke den til å ha noe i. Livet hadde ikke vært det samme uten.

7 kommentarer:

 1. Jeg kjenner meg veldig igjen her ja... HEhe...

  SvarSlett
 2. Jeg er glad jeg ikke er den eneste! :p

  SvarSlett
 3. Jeg er også sånn :D GAL etter søte skrivebøker..

  SvarSlett
 4. Åh, har noen tenkt den tanken før meg!? :D Så bra!:) Sånn er jeg også! Jeg vet om noen helt nuuuuuuuudelige skrivebøker med skimrende omslag og vakker dekor. Grisedyre, derfor har jeg aldri kjøpt dem, for jeg skriver ikke noe særlig i notatbøkene mine fra Nille heller. Men vakre, åååh, ja............

  SvarSlett
 5. Jeg og. Når livet butter imot kjøper jeg en vakker liten skrivebok for å "rydde opp". Elsker de vakre omslagene og blomster, fugler, ornamener!

  SvarSlett