mandag 2. april 2012

Ånei, det er de ekle grisene igjen!


Det har vært en diskusjon på Twitter, om seksuell lavalder. Ikke så oppsiktsvekkende det, for så vidt. Noen vil ha den opp, noen vil ha den ned, men vet dere hva?! Noen av dem som ville ha den ned var (hold dere fast, for dette er ekkelt!): Menn. Og ikke bare var de menn, de var menn OVER seksuell lavalder. Sikkert sånne ekle menn, vet dere, sånne hårete menn med drifter. Sånne som onanerer. Og nå vil de ha den seksuelle lavalderen ned! Det kan åpenbart være bare én grunn til det. De vil ligge med 14 år gamle jenter. På alle mulige ekle og perverse måter, sikkert, uten tanke på jentas ve og vel. Og ikke minst uten tanke på hvor ekkelt det er for oss andre å tenke på at det kan skje!

Jeg mener hallo. (Og det mener jeg virkelig, assa. Hallo.) Hvis du skal være mann over 25 år og mene noe om seksuell lavalder, bør du helst mene at den skal settes opp til 19, ellers er du en gris. Samme som byfolk som mener noe om ulv. De bør helst mene at den skal fjernes fra den norske faunaen, ellers aner de ikke hva de snakker om. Og hvis det er noe vi hater så er det bysnobber som ikke aner hva de snakker om, men som tror de er så smarte bare fordi de vet masse om ulv uten å ha bodd der det er ulv. Og gamle kristengubber bør helst mene at det er greit med fri abort, hvis de skal mene noe om den saken. Ellers prøver de bare å mele sin egen kake. Ikke spør meg hvilken kake, sikkert en sånn ”verne om patriarkalsk hegemoni-kake” eller en annen skikkelig ekkel kake. Defiakake, muligens, selv om jeg tror ikke den inneholder mel.

Det er viktig å huske på at folk vi opplever som over oss i hierarkiet ikke kan ha gode hensikter når de ikke er enig med oss. Nå skal jeg gå og rope til dem at de må skamme seg.

10 kommentarer:

 1. Mange, inkludert meg, mener at en 13 åring ikke er emosjonelt moden nok til å "ville" eller "velge" i forhold til en mye eldre person. Det er det legitimt å mene. Jeg kan se at noen kan ha opplevd en slik seksuell erfaring positivt. Allikevel kan vi ikke gamble med ungene våre. For unger er de når de er 13 år, eller 14, eller 15......Det er noe Dr. Stockmannsk over teksten din og henvisningen til Kathryn Schulz. Men det er ikke slik at den som står alene alltid har rett, er det? Som man reder ligger man, og det var 30-åringen som tente brannfakkelen. Og når tonen i diskusjonene har blitt usaklig, skyldes det faktisk like mye bruk av hersketeknikker og usakligheter fra 30-åringens side som tilspissede utsagn fra meningsmotstanderne. Hvilke motiver 30-åringen har, vites ikke, men motivene til "mødrene" er klar; Å beskytte ungene. Det synes jeg ikke man skal latterliggjøre.

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar. Jeg har registrert at det er flere som ikke likte dette blogginnlegget, og la meg oppklare én ting: Jeg har ikke ment noe som helst om hva den seksuelle lavalderen bør være, og jeg forsvarer ikke meningene til noen av de involverte.

  Det jeg forsvarer er alles rett til å ha en mening. Jeg prøver å påpeke at det er lavmåls at man prøver å diskvalifisere sine meningsmotstandere fra debatten fordi de er menn i tredveåra, og tillegge dem stygge motiver det ikke er noe grunnlag for å anta at de har.

  Det er fint at mødre vil beskytte døtrene sine, men jeg ser ikke helt hvordan det å bli ufin i debatten beskytter småjenter. Jeg forventer at også kvinner som føler sterkt er saklige og klarer å bruke ordentlige argumenter.

  (Dessuten er jeg litt nysgjerrig på hvor du mener jeg henviser til Kathryn Schulz, siden jeg ikke har gjort det med vilje.)

  SvarSlett
 3. Det interessante i disse diskusjonene om seksuell lavalder så vil eldre menn ha den ned, mens ungdommer vil ha den opp. Lavalderen altså. Noen undersøkelser som er gjort viser også det samme. Og i dette tilfelle synes jeg vi skal høre på ungdommen. De eldste er har ikke alltid rett.

  Og hvorfor skal den seksuelle lavalderen ned? Ungdommer under 16 kan ha så mye sex de bare vil og orker, med ungdommer på cirka sin egen alder. Det er jo ikke noe sexforbud om man er under 16. Det er bare ulovlig dersom eldre mennesker har sex med de under 16. Derfor lurer jeg veldig på hvorfor det er så viktig for menn fra 30 og oppover å få senket lavalderen? Kan de ikke finne noen fra 16 år å leke med?

  SvarSlett
 4. Rettelse: Ungdommer vil ha den opp, eller ha den slik den er.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi eldre vil også ha den opp. I hvertfall av og til. Meg bekjent er det vel det vi sliter mest med. Å få den opp. Når det gjelder. Selv om det kanskje ikke skjer hver uke.. Husk: Viagra blir dyrt i lengden. Se det hadde ikke ungdommene tenkt på nei!

   Slett
 5. Fantastisk innlegg! Sier meg enig, kan ikke gæmlisene finne noen på sin egen alder?

  SvarSlett
 6. Nelly Beate Terum24. april 2012 kl. 08:06

  He-he.. Har falt i den fallgruva sjølv, av og til er det så lett å tillegge folk meninger de kanskje ikkje har.. "hører kva du seier - men eg veit kva du egentlig meiner! Gris!" Akk..Trur mange kjenner et stikk der!

  SvarSlett
 7. Tror det er mel i kjeksen i delfiakaken.

  SvarSlett