onsdag 15. juni 2011

Den knugende følelsen av velbegrunnet angst

Noen ganger friker jeg ut. Akkurat nå, for eksempel, så jeg for meg at det hang plakater av meg på trikken, med påskriften ”Dust”. Med et bilde der jeg smiler så pent jeg kan, og det synes at jeg har en gul tann og litt flisete hår.

Nå kommer jeg aldri til å få sove, så lenge de plakatene henger der på den imaginære trikken. Når alle vennene mine i Oslo tar den trikken, for det gjør de alle sammen, kommer de til å nikke litt gjenkjennende og megetsigende når de ser plakatene. Og kanskje sende hverandre noen blikk og le litt, når de tenker på hvorfor jeg er så dust. Selv kan jeg bare gjette hvorfor de syns at jeg er så dust at noen til og med har laget plakater. Har noen funnet ut Det Hemmelige? Hva er egentlig Det Hemmelige? Eller uendelig mer skremmende, hva tror de at det er?

Det er ikke så rart at jeg friker ut. Nå mister jeg alle mine imaginære venner i Oslo. De er enda kulere enn de shabby vennene jeg faktisk har der. Dessuten er det imaginære Oslo mye kulere enn den lurve-byen med samme navn som faktisk finnes. Med hva hjelper det, når alle der ler av meg og syns jeg er dust. Og nå har jeg kalt de vennene mine som faktisk finnes for shabby. De er så hårsåre, nå er de sikkert sure på meg de også.

Det er tydelig at alle hater meg i kveld. Noen ganger er livet dritvanskelig.

1 kommentar:

  1. Many people often associate human hair extensions uk with costumes for parties, for Halloween, for stage plays. But many fail to recognize the practical reason for brazilian hair bundles. For some, wearing hair wigs due to hair loss is a bit frivolous and indulgent. After all, why not just embrace your balding lace wigs uk it's what you'll have to deal for now on anyway. But it isn't that simple. A number of people suffer hair loss due to diseases and illness. Some lose their lace front wigs uk due to chemotherapy and other chemicals used to treat certain diseases. And, of course, we couldn't deny the fact that people do look differently at individuals with balding human hair extensions. Wearing hair pieces and wigs is one way of avoiding the shame brought about by hair loss not that hair loss is appalling or anything, the pain brought about by the memory of hair loss.

    SvarSlett