torsdag 13. oktober 2011

Et skikkelig nitrist blogginnleggJeg vurderer å starte en interesseorganisasjon for oss som rammes plutselig og lammende og akutt av en sykdom når vi hører om den eller viser vage symptomer. Det skjer meg hele tida. For ikke så lenge siden, hadde jeg en hodepine som jeg instinktivt skjønte at var hjernehinnebetennelse. Jeg ble, til ingens overraskelse går jeg ut fra, en smule bekymret. Men så gikk det over. Før det hadde jeg en periode med kols. Og nå, etter at jeg leste om HPV-vaksinen og innså at jeg ikke har vært til kontroll på lenge, fikk jeg plutselig livmorhalskreft. Og jeg kan ikke si jeg setter noe særlig pris på det. Jo lenger jeg har klart å holde meg utenfor disse statistikkene, jo større er sannsynligheten for at jeg faktisk får en eller annen sykdom. Det er elementær logikk. Og det er alltid symptomer. Vondt i armen? Hjerteinfarkt. Mange blåmerker? Leukemi. Hovnent kne? Blodpropp. Vondt i magen? Tarmslyng. Og sånn fortsetter lista. Det er et aldri så lite under at jeg i det hele tatt sitter her i dag. Eller, sitter og sitter. Jeg vandrer hvileløst rundt og biter negler, det er det jeg gjør. Hvis Dagbladet hadde hatt noen som helst anelse om hvilken effekt det har på min helsetilstand når de skriver om flått og lemenpest og svineinfluensa… Vel, de hadde sikkert gjort det uansett, de hensynsløse jævlene, men ideellt sett hadde de skammet seg.

Og det verste med dette, er at det konstante angstnivået gir skyhøye verdier av stresshormoner, og alle vet at det kan føre til alvorlig sykdom. Herregud. Jeg får ta en paracet. 
Eller kanskje en bolle har bedre effekt.
8 kommentarer:

 1. Jeg tror lavkarbo er løsningen. *knis*

  SvarSlett
 2. Jeg leste anekdotisk bevis på internett om at man kan DØ av lavkarbo!

  SvarSlett
 3. Nå tror jeg det faktisk er sånn at man dør uansett!!

  Hilsen en med akkurat de samme symptomene + trolig mange flere.

  Forøvrig ønskes en hyggelig helg! ;o)

  SvarSlett
 4. Paraceter er farlig, bivirkninger og sånt;)

  SvarSlett
 5. God bedring, hehe.

  Hver gang jeg har prøvd å kommentere på bloggen din, har det skjedd noe som gjør at jeg ikke får til. Nå prøver jeg nok en gang å fortelle deg hvor morsom jeg syns bloggen din er. For det er den! Du skriver utrolig bra! :)

  SvarSlett
 6. Bra du ikke har lest om testikkelkreft enda da

  SvarSlett
 7. Neeeiiiiiiiiii!! Ikke bolle! Det er det farligste av alt! Herregud …

  SvarSlett
 8. Hehe, fantastisk! Min favorittblogg :)

  SvarSlett