mandag 31. oktober 2011

Oslobrigaden


Disse overfallsvoldtektene er en uting. Og selv om jeg ikke er alene om å mene det, ser det ikke ut til å gå noe større inn på gjerningsmennene at folk flest er mot. Ikke engang fakkeltog og facebookgrupper som tenner lys ser ut til å ha ønsket effekt. Men vi kan ikke bare sitte hjelpesløse med hendene i fanget selv om yndlingsmetodene våre ikke fører fram.  Hva vi skal gjøre da, spør du? Skal vi ta på kvinnene kyskhetsbelter eller mennene elektroniske fotlenker eller innføre portforbud? Eller skal vi sperre inne de menneskene vi tror kan komme til å gjøre noe galt?
Nei. Vi skal lære oss kampsport, og så skal vi kle oss som tøsete horer og vandre rundt i mørke smug natterstid, og når en eller annen jævel prøver å voldta oss, skal vi grisebanke ham.
Først tenkte jeg at bare jenter kunne være med i brigaden, men ved nærmere ettertanke mener jeg at menn i tøsete dameklær også kan få være med. Menn har ofte utrolig pene bein, og i korte skjørt kan de sikkert pirre en voldtektsmann nesten til vanvidd. Menn som vil delta, men som ikke ser så bra ut i tøsete dameklær, kan få stå i bakgrunnen med sportsdrikk og håndkle og ringe sykebil når voldtektsmannen er ferdig grisebanket.

Jeg begynner allerede i dag med å jogge..eh…3 km (nedoverbakke) mens jeg hører på Rocky-sangen, for så å polere bilen. Og jeg anbefaler alle som vil være med å gjøre det samme, i påvente av at frivillige instruktører med combat skills tar kontakt for videre opplæring av oss. Dessuten håper jeg alle ser Kick Ass før første brigademøte.

Der fakkeltogene slutter, te-lysene i de tusen hjem brenner ut og voldtektsmenn ikke er mottagelige for sunn fornuft, der kommer Oslobrigaden inn og tar byen tilbake – på ekte.

(PS: Gatas justis er et skummelt konsept, så bare dere som egentlig er mot bruk av vold som virkemiddel kan få lov å være med.)

3 kommentarer:

 1. Det finnes da veldig mange former for press, man kan bruke som ikke er "vold".

  Waterboarding mot voldtekt f.eks.

  SvarSlett
 2. En av de bedre planene jeg har hørt!

  SvarSlett
 3. Er med hvis jeg kan ha på Hit Girl-drakt.

  SvarSlett